• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  System Mechanic houdt uw pc snel, veilig en foutloos

  Nieuwsbericht geplaatst op 08-08-2012 in de categorie Software

  System Mechanic 9 PC Tune Up Tools (1 Jaar / 3 PC's)

  in één muisklik de pc van een flinke opfrisbeurt voorzien. Niet alleen schoont het programma het register op, het ontdoet uw pc ook van onnodige tijdelijke bestanden, het voorkomt dat onnodige programma’s starten tijdens het opstarten van Windows, het repareert fouten op harde schijf, enzovoort.

  System Mechanic Plus 9 PC tune Up Tools & System Shield (1 Jaar / 3 PC's)

  System Shield, moet uw pc beschermen tegen virussen en spyware. Dat doet het op verschillende manieren. Ten eerste immuniseert het uw pc, hetgeen wil zeggen dat het een soort beveiligingsschil over de pc legt zodat gevaren real-time kunnen worden afgewend. Daarnaast worden e-mails gescand (in- en uitgaand) en vinden er regelmatig scans plaats als u de pc even niet gebruikt. Fijn om te weten is dat de virusdefinities ieder uur worden bijgewerkt, hetgeen uiteraard zorgt voor optimale bescherming. De interface van System Shield heeft weinig om het lijf, maar dat is in dit geval een goed teken. Net als System Mechanic is het de bedoeling u zoveel mogelijk uit handen te nemen en dat doet het. U installeert, start, schakelt beveiliging in en dat is het.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder