• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • The Sims 4 vanaf 4 September te bestellen bij Centralpoint.be

  Nieuwsbericht geplaatst op 22-08-2014 in de categorie Software

  Op 4 September wordt de Sims 4 gelanceerd. Natuurlijk is de nieuwe Sims game bij Centralpoint.be te bestellen. Bekijk de nieuwe Sims 4 producten alvast uitgebreid op onze website en bestel ze vanaf September.


  Sims 4 is levensecht

  Wereldwijd spelen miljoenen met de simulatie game The Sims. De nieuwe Sims 4 is in veel opzichten verbeterd in vergelijking met zijn voorganger de Sims 3. ‘Creeer je eigen Sim’ is nu nog leuker en creatiever geworden. Met de nieuwe opties kan iedere mogelijke Sim gecreerd worden. Het bouwen van een bijzonder huis voor de Sims is nu nog makkelijker en sneller. De Sims worden niet meer alleen gestuurd door de invloed van een bepaald moment, maar de keuzes die de Sims maken hebben vanaf nu invloed op het verdere verloop van hun leven. De personages worden beïnvloed door sterke emoties en niet enkel door toevalligheden. De nieuwe Sims 4 is de meest intelligente en persoonlijke levenssimulatiegame ooit.

  Bestel de Sims 4 en accessoires bij Centralpoint.be

  Niet alleen de nieuwe Sims 4 en de Sims 4 limited edition bestelt u bij Centralpoint.be, ook The Sims 4 gaming headset, The Sims 4 Qck en The Sims 4 gaming mouse vindt u natuurlijk bij ons.

  Bekijk producten
  Gratis verzending
  Electronic Arts game: The Sims 4, PC
  (1012849)
   Electronic Arts The Sims 4, PC. Platform: PC, Genre: Simulatie, ESRB-beoordeling: T (Tiener)
  55,- excl. btw
  66,55 incl. btw
  Voorraad100
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder