• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Ultralichte Draagbare HD LED-projector

  Nieuwsbericht geplaatst op 15-03-2012 in de categorie Hardware

  Met de Asus P1 projector, bent u in het bezit van een mobiele lichtgewicht projector waarmee u heldere, haarscherpe 40” HD 1280 x 800 projectiebeelden van slechts 1 meter afstand kunt genieten. Op dit formaat zijn zelfs 8-punts fonts duidelijk te zien en te lezen. Het gebruik van een energiezuinige LED-lichtbron levert een 10x langere levensduur op en daarmee extra besparingen. Bovendien zorgt het voor fluisterstille werking. ASUS Set-n-Go Technologie voor Instant Aan/Uit, Instant Hoogte-aanpassing en Automatische Keystone Correctie voor snel, gemakkelijk gebruik. Legt slechts 415 gram op de weegschaal, en afmetingen zijn vergelijkbaar met een CD-verpakking. Zijn compatibiliteit met de meeste ASUS laptop voedingsadapters maakt het de ideale ASUS bedrijfscombo.


  Helder, haarscherp beeld

  Omdat de projector werkt op een helderheid van 200 ANSI, is deze in staat om projectie mogelijk te maken met professionele precisie en volledige helderheid qua kleur en details. Daarnaast is de P1 is geschikt voor het weergeven van content en beelden in HD 1280 x 800; wat op het scherm wordt getoond komt dus exact overeen met de oorspronkelijke content zoals bekeken op een notebook of PC. Om duidelijke beelden, scherpe teksten en levendige kleuren weer te kunnen geven. Wordt dit allemaal mogelijk gemaakt door de meest innovatieve en actuele DLP-technologie. Bovendien heeft de in de P1 gebruikte kwikloze eco-LED lichtbron een levensverwachting tot 30.000 uur. Om dat even in perspectief te zetten: dit is goed voor 20 jaar indien dagelijks 4 uur gebruikt. Bovendien zorgt het voor fluisterstille werking.

  Snelle, gemakkelijke bediening

  De P1 kan vliegensvlug opstarten en afsluiten en snel worden ingesteld om haarscherpe projectie te bieden in minder dan 5 seconden na het aanzetten, zonder dat lange opwarmtijd nodig is. Ook is er geen afkoelperiode nodig, dus hij is direct uit te schakelen. Ook zit er een automatische Keystone Correctie-functie op, die detecteert de oriëntatie van de P1 en corrigeert automatisch vervormde trapezoïde beelden ten gevolge van projectie vanuit een hoek. Dit bespaart de gebruiker de tijd en moeite om het beeld zelf aan te passen.

  Uiterst Mobiliteit

  De ultraslanke en compacte P1 legt een gewicht van slechts 415g in de schaal, met afmetingen die te vergelijken zijn met een CD-verpakking (12,5 x 3,3 x 13 cm, B x H x L). Past in de meeste kleine tassen, en is daarmee ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. Om de last nog verder te verlichten, werkt hij op de meeste ASUS notebook AC voedingsadapters (≧65W). Notebook en projector delen een enkele voedingsadapter, wat het de ideale bedrijfspresentatie combo maakt voor een een-tweetje in de vergaderzaal.

  Bekroond ontwerp

  ASUS Design-technici ontwierpen de P1 met het oog op gebruikers, door hem te voorzien van een neerklapbare standaard met directe hoogte-aanpassing en hem compatibel te maken met de meeste ASUS notebook AC voedingsadapters. Het interne thermische ontwerp en het gebruik van bijzonder thermisch geleidende magnesium legeringen zorgen samen voor betere koelingefficiency en zorgen dat de P1 stil werkt en zelden oververhit raakt. De P1 maakt deel uit van een lange lijst uit de ASUS Design-kantoren afkomstige bekroonde ontwerpen; hij won onlangs de Good Design Award in Japan en de iF Product Design Award in Duitsland.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder