• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Verbeter GRATIS uw kennis van Microsoft Office 2010

  Nieuwsbericht geplaatst op 09-02-2012 in de categorie Aanbiedingen

  Nu is de kans om het beste uit uw kennis van Microsoft Office 2010 te halen. Als u in de periode van 8 februari tot en met 21 maart 2012 een Office 2010 pakket aanschaft, krijgt u kosteloos de mogelijkheid enkele online trainingen te volgen!

  Zelfs ervaren gebruikers van Microsoft Office hebben nog wel eens moeite om alles uit het krachtige Office-pakket te halen. Het ontwikkelen van een financieel overzicht in Excel of Access? Het ontwerpen van een visueel interessante presentatie in Publisher of Powerpoint? Of misschien wilt u wel weten hoe u gemakkelijk tekstdocumenten opstelt en deze efficiënt beheerd met een programma als Word. Een uitgebreide online training kan beginners helpen om basisstappen in Microsoft Office 2010 nog simpeler te uit te voeren of er juist voor zorgen dat experts hun kennis van Microsoft Office nog meer verbeteren.

  Hoe werkt het?

  1. Koop, installeer en activeer Office 2010 binnen de actieperiode.2. Valideer uw Office 2010-productcode en ontvang de toegangscode voor de online trainingen.3. Maak uw Microsoft Learning-account aan.4. Selecteer uw Office 2010 trainingen.Als u nog niet in het bezit bent van het geheel vernieuwde Microsoft Office 2010 dan is het voor u nu dus niet alleen voordelig maar ook erg leerzaam deze aan te schaffen bij Centralpoint.be!

  Actievoorwaarden:

  • Het Office 2010-pakket moet tussen 8 februari en 21 maart 2012 gekocht zijn.• Om recht te hebben op trainingen moet u zich vóór 18 april 2012 registreren.• Na registratie heeft u 12 maanden toegang tot de trainingen.• Iedere training heeft een afzonderlijke waarde van € 15,-.• Meer informatie over deze actie en de actievoorwaarden vindt u hier.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder