• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Verdubbel de opslagruimte van uw PlayStation met de Seagate Game Drive

  Nieuwsbericht geplaatst op 28-10-2015 in de categorie Hardware

  Bent u een fanatieke gamer maar komt u ruimte tekort op uw PlayStation? Seagate komt met dé oplossing, de Game Drive. Dit is een SHHD-schijf die u méér opslagruimte biedt en ook nog eens uw console en games ook sneller laat opstarten. U hoeft niet langer uw geliefde games te verwijderen en kunt snel aan de slag. Verwissel uw huidige schijf eenvoudig voor de Seagate Game Drive. Nu verkrijgbaar bij Centralpoint.be.

  SSHD-schijf

  De Seagate Game Drive biedt u 1TB opslagruimte, wat wel 500GB ruimte meer is dan de huidige harde schijf. Het apparaat is compatibel met zowel de PlayStation 3 als 4. Het is een zogeheten SSHD-schijf, die de snelheid van een SSD-schijf combineert met de normale opslagruimte van een opslagschijf. De huidige harde schijf biedt u niet de snelheid van een SSD en beperkte opslagruimte. Een SSHD vergroot dus niet alleen uw opslag, ook starten games sneller op en worden savegames sneller geladen. Zo'n SSHD kent u misschien als de Fusion Drive van de Mac, die vaak gebruikte bestanden (zoals het besturingssysteem en programma's) op het SSD-gedeelte plaatst. Zo herkent de schijf automatisch welke bestanden belangrijk zijn om snel in te laden.

  Vervalt uw garantie?

  Dit antwoord is nee volgens Sony. Het vervangen van de harde schijf zorgt er niet voor dat uw garantie op de PlayStation vervalt. Op de officiele site van PlayStation staat elfs een uitgebreide uitleg over het vervangen van de harde schijf. Nóg een goede reden om over te stappen naar de Seagate Game Drive!

  PlayStation Store

  Heeft u uw games digitaal gekocht in de PlayStation Store? Dan kunt u in een overzicht met uw aangeschafte games de spellen selecteren die u opnieuw wilt downloaden. De PlayStation downloadt in zijn rustmodus gewoon alle games op de achtergrond door en voor u het weet kunt u aan weer aan de slag met uw favoriete games. Bekijk producten

  Youtube

  Seagate | Game Drive for PlayStation

  Toegevoegd: 2015-08-30 15:57:08
  Van: AskSeagate
  Bekeken: 644

  How to make a PS4 PlayStation 4 faster?

  Toegevoegd: 2015-10-08 15:21:13
  Van: broadbandbuyer.co.uk
  Bekeken: 198

  Seagate interne harde schijf: Desktop SSHD 1TB SATA III 2.5"
  (STBD1000101)
  • 2.5 " harde schijf, omvang
  • 1000 GB opslagcapaciteit harde schijf
  96,- excl. btw
  116,16 incl. btw
  Voorraad17
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder