• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Verklein de kans op brand met de slimme producten van Nest

  Nieuwsbericht geplaatst op 20-10-2016 in de categorie Hardware

  De dagen worden korter en de temperatuurt daalt. Kortom, we blijven vaker binnen. Met binnen stoken en koken wordt de kans op brand groter. Met de producten van Nest beperkt u de kans op brand en zit u er op kantoor toch comfortabel warmpjes bij.

  Nest Learning Thermostat

  Omdat de temperatuur daalt, zetten we de kachel op kantoor hoger. Met de Nest Thermostat schakelt u eenvoudig van de zomer over naar de herfst en winter, zonder hem te programmeren. De thermostaat is namelijk zelflerend. De bewegingssensoren in de Nest Learning Thermostat en Nest Protect helpen mee bij het bepalen of er iemand op kantoor is. Wanneer er niemand aanwezig is, zet de thermostaat de verwarming automatisch lager. Zo stookt u niet onnodig.

  Nest Protect

  Meer stoken en vaker 's middags warm koken zorgt voor een hogere kans op brandgevaar en koolmonoxide. Bescherm uzelf en collega's hiertegen met één of meerdere Nest Protect brand- en koolmonoxidemelders. Deze geven een alarmsignaal af bij rookontwikkeling en koolmonoxide. Wanneer de Protect een hoog koolmonoxideniveau waarneemt, stuurt hij bovendien een signaal naar uw Nest Learning Thermostat en wordt de verwarming automatisch uitgeschakeld.

  Nest Cam

  Volgens onderzoek vinden de meeste inbraken plaats in de maanden oktober, november en december. Feestdagen zijn zeer geliefd bij inbrekers, omdat veel mensen dan vrij zijn of op vakantie. Het aanschaffen van meerdere Nest Cams als aanvulling op uw bestaande Nest Smart Office is daarom verstandig. Met deze slimme beveiligingscamera's houdt u uw bedrijf continu in de gaten, ook als u niet op kantoor bent. Wanneer er brand uitbreekt en het alarm van de Nest Protect afgaat, begint de Nest Cam bovendien direct met opnemen. Handig voor verzekeringsdoeleinden.

  Nest app

  Een bedrijfspand wordt vaak door meerdere mensen beheerd. In geval van nood moeten meerdere werknemers een melding krijgen of camerabeelden bekijken. Met de vernieuwde Nest app is dit heel eenvoudig. De Nest app biedt u toegang tot de camerabeelden en meer geavanceerde mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld meerdere bedrijfsaccounts aan, zodat werknemers dezelfde notificaties krijgen als u en Nest producten ook kunnen bedienen. In de app worden deze accounts 'gezinsaccounts' genoemd.

  Bekijk producten

  Youtube

  Meet the 3rd generation Nest Learning Thermostat

  Toegevoegd: 2015-09-01 15:51:15
  Van: Nest
  Bekeken: 628029

  Meet the all-new Nest Protect

  Toegevoegd: 2015-06-17 18:10:01
  Van: Nest
  Bekeken: 522979

  Nest rookmelder: Protect, batterij, 2e generatie - Wit
  (S3000BWFD)
  106,61 excl. btw
  129,- incl. btw
  Voorraad27
  Nest rookmelder: Protect, bedraad, 2e generatie - Wit
  (S3003LWFD)
  106,61 excl. btw
  129,- incl. btw
  Voorraad2
  Nest beveiligingscamera: Cam beveiligingscamera - Zwart
  (NC1102FD)
  164,46 excl. btw
  199,- incl. btw
  Voorraad32
  Nest thermostaat: Learning Thermostat, 3e generatie - Roestvrijstaal
  (T3010FD)
  205,79 excl. btw
  249,01 incl. btw
  Voorraad70
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder