€ 0,-
Winkelwagen

Werk het beste met een hybride werkplek van HP

Nieuwsbericht bijgewerkt op 1/12/2022 in de categorie Hardware

Het beste uit uw werkzaamheden halen, of u nu thuis, op kantoor of onderweg aan het werk bent? Met HP kiest u voor de beste hybride werkplek, zodat u overal veilig en productief aan de slag kunt. Bekijk het ruime aanbod van HP nu bij Dustin en stel uw flexibele werkplek samen.

Bekijk producten


HP ProBook 400-serie

De HP ProBook 400 G8-serie is net als zijn voorgangers één van de populairste notebooks voor het MKB. Met keuze uit een 13,3", 14" of 15,6" is er voor elk type gebruiker een geschikte ProBook 400. Werk de hele dag door met Windows 10 Pro en krachtige beveiliging, samenwerkingstools en connectiviteit van HP. Met de ProBook 400-serie geniet u van snelle prestaties, optimale beveiliging en duurzaamheid, waar u ook werkt.

Ga bijvoorbeeld voor de krachtige 13.3" ProBook 430 G8. Geniet van snelle prestaties, dankzij de Intel® 11de generatie Core™ i3-processor en een Intel Iris Xe Graphics-grafische kaart. Deze notebook weegt slechts 1350 gram, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen.

★ HP EliteBook 800-serie

De HP EliteBook 800-serie bestaat uit stijlvolle, zeer veilige en goed te beheren laptops. Dankzij de krachtige samenwerkingstools blijft u overal productief, of u nu op kantoor, onderweg of thuis werkt.

Ga bijvoorbeeld voor de compacte EliteBook 830 G8. De 13.3" laptop is uitgerust met een Intel® 11de generatie Core™ i5-processor, 8GB geheugen en 256GB opslag. Dankzij de lange accuduur kun jij de hele dag zorgeloos vooruit.

HP EliteDisplay

De HP EliteDisplay serie bestaat uit high-end monitoren voor zakelijk gebruik. De monitoren zijn ergonomisch instelbaar (draai-, kantelbaar en in hoogte aan te passen), zodat je een comfortabele werkhouding creëert. De smalle schermranden zorgen voor een bijna naadloze multi-monitoropstelling. Bovendien beschikken bepaalde EliteDisplay monitoren over een geïntegreerde webcam.

Ga bijvoorbeeld voor de EliteDisplay E243m met 23,8" FHD IPS beeldscherm. Deze monitor is voorzien van een ingebouwde HD-webcam en een microfoon, zodat u professionele videovergaderingen kunt voeren.

Maak uw hybride werkplek compleet

Uw flexibele werkplek is niet compleet zonder de juiste accessoires. Voeg bijvoorbeeld een toetsenbord, muis en audiomodule toe aan uw werkplek om uw werkzaamheden efficiënt en snel te kunnen uitvoeren.

Thunderbolt Dock Audiomodule

Neem oproepen zonder headset aan met de HP Thunderbolt Dock Audiomodule. Koppel deze compacte audiocomferencing-oplossing zonder extra kabels aan het HP Thunderbolt dock G2.

USB Business Slim Keyboard

Verhoog uw productiviteit met dit full-size, bedrade toetsenbord. Het keyboard beschikt over een handig numeriek deel om cijferreeksen snel en makkelijk in te voeren.

Comfort Grip Computermuis

Deze draadloze muis heeft een prettige grip en een opvallend, modern design dat naadloos aansluit bij uw flexibele werkplek. Bovendien sluit u met de HP Link-5 technologie vijf HP-compatibele apparaten aan via één nano-ontvanger.