• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Windows 10 Anniversary Update: veel nieuwe features

  Nieuwsbericht geplaatst op 02-08-2016 in de categorie Software

  Microsoft komt op 2 augustus 2016 met een grote update voor Windows 10 en noemt deze de Anniversary Update. De Windows 10 update voegt voornamelijk handige, nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en particulieren toe aan het populaire besturingssysteem. Wat kunt u verwachten?

  Verbeterde veiligheid

  Na de Anniversary Update kunt u met Windows Hello veilig inloggen met biometrische gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Een wachtwoord invoeren in niet meer nodig. Bovendien is Windows Defender gebruiksvriendelijker gemaakt, waardoor u nog beter beschermd bent tegen virussen en andere cyberdreigingen.

  Windows Ink & Ink Workspace

  Heeft u een Windows 10 device met een touchscreen? Dan kunt u na de Anniversary Update Windows Ink gebruiken om met een pen notities op het scherm te maken. Dat scheelt typen op een on-screen toetsenbord. Ink Workspace biedt u een overzicht van apps die geoptimaliseerd zijn voor gebruik met een stylus, zoals Sticky Notes en Office apps.

  Microsoft Edge

  De nieuwe browser van Microsoft heet Edge en is veiliger en 'lichter' dan bijvoorbeeld Internet Explorer. Na de update gebruikt Microsoft Edge nog minder stroom. Ook nieuw zijn diverse extensies, zoals Pin It voor Pinterest, AdBlock, AdBlock Plus en LastPass. U vindt deze Edge extensies in de Windows Store.

  Apps en tools voor onderwijsinstellingen

  Na het uitvoeren van de Windows 10 Anniversary Update beschikken de pc's, laptops en tablets van uw school over diverse apps en tools waarmee u ze gemakkelijk inricht voor gebruik in de klas. Bovendien creëren docenten met deze tools eenvoudig toetsen die leerlingen via internet kunnen afleggen.

  Verteller

  De vertelfunctie in Windows 10 is verbeterd voor een betere leeservaring. Verteller leest de tekst op het beeldscherm hardop voor. Denk hierbij aan documenten en websites, maar ook aan notificaties en agenda afspraken. Zo gebruikt u uw pc ook zonder dat u naar het beeldscherm hoeft te kijken.

  XBOX Play Anywhere

  Met XBOX Play Anywhere speelt u de digitale titels voor uw XBOX One met dezelfde game ervaring op uw Windows 10 pc en houdt u scores en andere informatie gemakkelijk bij. Zo switcht u snel en eenvoudig van console naar computer en terug.

  Cortana

  De spraakassistent Cortana is verbeterd, waardoor nu nog meer mogelijk is op uw Windows 10 device. Er komen continu Cortana apps bij in de Windows Store, waarmee u uw productiviteit steeds meer verhoogd.

  Windows Insider-programma: ontvang updates eerder

  Microsoft gebruikt het Windows Insider-programma om gebruikerservaringen van Windows 10 te verzamelen en het besturingssysteem nog beter te maken. Via dit programma maakt u deel uit van een online gemeenschap van gebruikers en ontvangt u previewversies van Windows updates om te testen. Zo helpt u bij het vormgeven van de toekomst van Windows 10. Meld u aan voor Windows Insider.

  Youtube

  Windows 10 Anniversary Update - Official Release Demo

  Toegevoegd: 2016-07-25 13:00:31
  Van: Windows Central
  Bekeken: 93759

  Top Windows 10 Anniversary Update features

  Toegevoegd: 2016-07-25 13:00:03
  Van: The Verge
  Bekeken: 179454

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder