• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Dit nieuwsbericht is langer dan een jaar oud. Hou er rekening mee dat de inhoud van deze pagina mogelijk is verouderd. Bent u opzoek naar actueel nieuws en aanbiedingen, bezoek dan het Centralpoint.be nieuws- en aanbiedingenoverzicht.

  Withings bloedrukmeter nu verkrijgbaar bij Centralpoint.be

  Nieuwsbericht geplaatst op 13-12-2012 in de categorie Hardware

  Meet makkelijk en eenvoudig uw bloed met de bloeddrukmeter van Withings. Dus wacht niet langer en bestel nu de zilverkleurige bloeddrukmeter bij Centralpoint.be.


  Hoe werkt het?

  Vouw de Bloeddrukmonitor om uw arm en sluit aan op uw iOS-toestel. Selecteer naargelang het advies van uw arts ofwel de enkelvouwdige meetmodus ofwel de modus 3 metingen na elkaar om een gemiddelde te verkrijgen. Op het einde van de meting worden de volledige resultaten, met inbegrip van de Systole, Diastole en HPM, opgeslagen op uw iOS-toestel zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het dagelijks manuele updaten van uw gezondheidsoverzicht.Blader, zoom in en uit, bekijk eenvoudige gemiddelden van al uw bloeddrukgegevens op één enkele plaats. Open uw statistieken op uw iPhone, iPad of iPod, maar ook in uw privé-account, thuis of op kantoor, op Mac of PC. Er wordt een veilige back-up gemaakt van uw gegevens, zodat u uw overzicht nooit verliest. Het is belangrijk het tijdstip van de afgelezen waarde bij te houden. De Withings app biedt tools om uw afgelezen waarden in de voormiddag en in de namiddag afzonderlijk weer te geven. Op die manier vergelijkt u enkel wat nodig is.

  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder