• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Over ons

  Alles rondom uw ICT eenvoudig bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze, een scherpe prijs en indien gewenst geïnstalleerd geleverd. En dat alles bij een 1 van de grootste ICT leveranciers van Europa, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint, aangenaam.

  Centralpoint maakt onderdeel uit van de Infotheek Groep, 1 van Europa’s grootste ICT leveranciers met een jaaromzet van ruim 750 miljoen euro en vestigingen in 14 landen. Wij leveren al 25 jaar hardware aan bedrijven en sectoren. Overheid, zorg, onderwijs en commercie profiteren bij ons van aantrekkelijke prijzen.

  Wij kunnen dankzij onze ervaring, kennis en goede relaties met ’s werelds grootste leveranciers alles verzorgen; van voorbereiding, verwijdering, implementatie tot beheer van uw IT-hardware omgeving. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, of het implementeren van complete netwerk- en storageoplossingen. Met behulp van ons eigen magazijn van ruim 20.000 m2, zijn wij in staat snel te leveren.

  Door ons IT Asset Recovery-programma kunnen wij uw oude hardware meteen op een veilige en verantwoorde manier verwijderen: zonder achtergebleven (gevoelige) data. Als u alleen tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, kunt u bij ons de hardware ook huren.

  Zo bieden wij de beste oplossing voor iedereen, maar speciaal voor u.

  Gemak, tijdwinst en kostenbesparing

  Centralpoint ontzorgt KMO's, kleine- en middelgrote organisaties met totaaloplossingen van hardware, software, services en de bijbehorende dienstverlening en is marktleider op dit gebied.

  Complexe en grote IT-projecten? Advies van ervaren specialisten? Levering en installatie van nieuwe apparatuur en verwerking van uw oude? Wij verzorgen het probleemloos en geruisloos.

  IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat hardware u ondersteunt en niet afleidt. Als ervaren dienstverleners bieden wij u gemak, tijdwinst en kostenbesparingen.

  Zo maken wij IT eenvoudiger!

  Bij Centralpoint.be winkelt u veilig en vertrouwd. Centralpoint.be is o.a. lid van BeCommerce en beveiligt uw gegevens op de hoogst mogelijke wijze. Onze site kent een zeer hoge uptime, zie status.centralpoint.eu voor een actueel overzicht.

  Nominaties

  Centralpoint.be beschikt bij diverse fabrikanten over een hoge business partner certificering waardoor u zeker van bent dat Centralpoint.be beschikt over up-to-date kennis een goede samenwerking met deze fabrikanten.
  Een greep uit de nominaties:

  Nominatie beste Belgische B2B webwinkel 2017
  Nominatie beste Belgische webwinkel 2015
  Channel Awards 2014
  Channel Awards 2013

  Directie

  Country Manager van Centralpoint.be

  De directie van Centralpoint.be wordt gevoerd door

  Country Manager Martijn Zey  Central Point België N.V.

  Postadres: Wingepark 5B
  3110 Rotselaar
  Telefoon: 011 - 988 360
  Fax: 011 - 988 361
  E-mail: info@centralpoint.be
  Internet: www.centralpoint.be

  KBC Bank
  IBAN: BE09 7310 2205 6357
  BIC: KREDBEBB

  BNP Paribas Fortis
  IBAN: BE13 0017 2479 0039
  BIC: GEBABEBB

  Centralpoint.be is ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer 0841.648.610. Ons btw nummer is BE0841648610.
  Volg Centralpoint.be op LinkedIn:

  Download PDFDownload Centralpoint.be factsheet
  Download vcardDownload vCard elektronisch visitekaartje voor in uw Outlook

  Centralpoint.be is een zusterbedrijf van het Nederlandse Centralpoint.nl. Centralpoint.nl bestaat sinds 2001 en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de beste zakelijke ICT-leverancier van Nederland. Het Nederlandse Centralpoint.nl is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Voor meer informatie over Centralpoin.nl kijkt u op: Centralpoint.nl/overons. Centralpoint.be is onderdeel van Central Point International B.V. en heeft ook een vestiging in Nederland

  Central Point Nederland B.V.

  Postadres: Postbus 739, 1180 AS Amstelveen
  Van Heuven Goedhartlaan 121, 1181 KK Amstelveen
  Telefoon: +31 (0) 88 – 4 300 300
  Fax: +31 (0) 88 – 4 300 301
  E-mail: info@centralpoint.nl
  Internet: www.centralpoint.nl

  Deze pagina is door 51411 bezoekers bekeken
  naar
  boven
  • Meer dan
   1.000.000 producten
  • Meer dan 3.000
   merkfabrikanten
  • Snelle levertijden
  • Geen verzendkosten bij
   orders vanaf 25,- excl.btw
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder