€0.00
Winkelwagen

Als Apple Authorized Reseller, biedt Centralpoint een uitgebreid assortiment Apple producten aan voor zakelijke gebruikers. Van iPhones tot MacBooks, van iPads tot iMacs en van de nieuwste Apple smartwatch tot dat éne speciale kabeltje; in onze Apple winkel vindt u het allemaal. Bestel uw Apple producten nu snel, veilig en eenvoudig.

Apple for Business

Ontdek hoe eenvoudig het is om Apple als IT-standaard voor uw organisatie door te voeren. Apple producten garanderen u een volledig geïntegreerde software- en hardware-ervaring, geavanceerde beveiliging, schaalbare implementatiemogelijkheden en tal van opties die het beheer van uw Apple producten vereenvoudigen. Interesse? Surf dan snel naar onze Apple for Business pagina.

Advies van de Apple specialist

Voor Apple advies kunt u altijd bij Centralpoint terecht. Of het nu om algemeen advies over Apple producten gaat of om specialistische vragen, onze Apple specialisten staan altijd voor u klaar. Aarzel zeker niet om met ons te chatten, te bellen of te mailen.

Support gegevens
Support gegevens Apple

Speciale acties voor Apple

Geplaatst: October 19, 2021

MacBook Pro. Pro gaat turbo.

De nieuwe MacBook Pro levert grensverleggende prestaties voor professionele gebruikers. Kies uit de krachtige M1 Pro of de nóg krachtigere M1 Max en je vliegt door al je intensieve workflows met een batterij die toch lang meegaat¹. En dankzi...

Meer informatie
MacBook Pro. Pro gaat turbo.

Top Apple producten