• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Centralpoint.be is uw Apple Device Enrollment Program Specialist

  DEP is een 'zero touch' service die wordt aangeboden door Apple. Alle iPads, iPhones en Macs die in het bezit zijn van de organisatie worden automatisch aangemeld in het mobiele device management (MDM) tijdens de activatie van het device. Dat gebeurt allemaal zonder dat u de apparaten ook maar één keer hoeft aan te raken.

  Zero Touch Service
  Voor bedrijven en onderwijsinstellingen was het lange tijd een probleem om een grote groep iOS devices veilig te managen en te configureren. Tot nu toe moest ieder iOS apparaat afzonderlijk worden geïmplementeerd en worden geconfigureerd. Om dit probleem op te lossen en het voor organisaties heel gemakkelijk te maken om verschillende iOS apparaten tegelijk te managen, komt Apple met het Device Enrollment Program (DEP). Het Device Enrollment Programm is de snelste en simpelste manier om iPads, iPhones en Macs die in het bezit zijn van een organisatie te implementeren en te configureren. Dit programma is een nieuwe 'zero touch' service van Apple die het implementeren en configureren van meerdere devices heel eenvoudig maakt. Dit zal uw IT en medewerkers veel tijd en stress besparen!

  De voordelen van DEP voor bedrijven
  DEP maakt uw bestaande MDM-oplossing nog meer handsoff, DEP vereenvoudigt de eerste configuratie door aanmelding en supervisie van de apparaten te automatiseren en direct op het device te installeren. De introductie van DEP in combinatie met MDM maakt implementaties en het leveren van nieuwe apparaten binnen uw bedrijf of onderwijsinstelling een snel proces, en dit zorgt voor een goede bescherming en beveiliging zodra de gebruiker het device aanzet. Het versnelt het langdurige proces van het handmatig toevoegen van configuraties op devices elke keer als er een nieuwe medewerker begint, of wanneer u een nieuw apparaat aanschaft. Heeft u nog geen MDM-oplossing? Dat is geen probleem. Centralpoint.be kan u adviseren over de perfecte MDM-oplossing voor uw organisatie.

  Apple specialisten

  Voor meer informatie:
  Deze pagina is door 113 bezoekers bekeken
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder