€ 0,-
Winkelwagen

Geweldige aanbiedingen voor krachtige Surface-laptops

Nieuwsbericht bijgewerkt op 4/23/2024 in de categorie Hardware

Grote kortingen op Surface-apparaten

Geniet als gewaardeerde klant van ongelooflijke kortingen op Surface-apparaten – slechts geldig voor een beperkte periode*. Of u nu op zoek bent naar een veelzijdige computer om creatief en efficiënt te kunnen werken of naar een high-performance apparaat met AI- versnelde tools voor een slimmere workflow, bij ons vindt u de perfecte laptop die past bij uw specifieke werkroutines.
*Aanbieding geldig van 1 april tot 30 juni 2024, zolang de voorraad strekt.



De Surface Laptop 5 garandeert het perfecte evenwicht tussen prestaties en kracht, zodat u en uw medewerkers hun werk efficiënter kunnen uitvoeren. Geniet van snelle multitasking dankzij de 12e generatie Intel Core i5/i7-processors die zijn gebouwd op het Intel Evo- platform, een helder touchscreen, slank ontwerp en batterijduur die is afgestemd op het echte leven.

Bestel nu


De Surface Pro 9 is een hoogwaardige computer met 2-in-1 flexibiliteit waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de laptop-, tablet- en studiomodus. Met optionele snelle 5G- connectiviteit, een lichtgewicht ontwerp en batterijduur voor een hele dag werken, garandeert deze laptop een efficiënte workflow.

Bestel nu


AI-gestuurde productiviteit met Copilot voor Microsoft

Maak kennis met de toekomst van AI-gestuurde productiviteit met Copilot voor Microsoft 365 op onze Surface-apparaten. Deze laptops bieden uw team geavanceerde functies om de prestaties, veelzijdigheid, toegankelijkheid en AI-verbeterde technologieën te versterken, waardoor de productiviteit van uw werknemers en de veerkracht van uw onderneming nog toenemen.



De Surface Laptop 6, met PixelSense™ Flow touchscreen, verhoogt uw productiviteit met geïntegreerde Intel® AI Boost. Door de kracht van AI optimaal te benutten, kan deze laptop bogen op naadloze prestaties, een geoptimaliseerde batterijduur, gepersonaliseerde gebruikerservaringen en geavanceerde beveiligingsfuncties, voor een slimmere, efficiëntere en veiligere computeromgeving voor u en uw onderneming.

Bestel nu


De Surface Pro 10 maakt gebruik van AI-verbeterde functies en energie-efficiëntie met geïntegreerde Intel® AI Boost. Doe, hoor en bekijk alles op een 2-in-1 die flexibiliteit herdefinieert. Dankzij de antireflectietechnologie en adaptieve kleuren kunt u binnen en buiten werken met een constant, optimaal helderheidsniveau. Een laptop voor ondernemingen, ontworpen voor veelzijdigheid.

Bestel nu


De Surface Laptop Studio 2 wordt aangedreven door revolutionaire AI-mogelijkheden en schakelt probleemloos tussen een krachtige laptop met touchscreen en een perfect gekanteld scherm voor entertainment of een creatief canvas om te tekenen. Van intelligent taakbeheer tot flexibele prestatieverbetering - dit toestel maakt gebruik van AI voor een ongeëvenaarde efficiëntie en productiviteit, waardoor de mogelijkheden van moderne computers opnieuw worden gedefinieerd.

Bestel nu