• live chat of Contact of bel 011 - 988 360
 • geen verzendkosten bij orders vanaf 25,- excl.btw
 • meer dan 1.000.000 producten
 • 0 0,- excl. btw
  0,- incl. btw
 • Gratis
  verzending
  Schrijf een review en win een waardebon t.w.v. €100,-
  362,50excl. btw 438,63incl. btw
  Op voorraad (100)
  Levertijd: 1 business day
  Gratis Verzending!
  ook beschikbaar bij Centralpoint.nl Dit product is ook beschikbaar in Nederland
  Veeam V-ESSENT-VS-P0ARE-00 software licentie

  Veeam software licentie: Essentials Enterprise

  Productcode: V-ESSENT-VS-P0ARE-00
 • Terug naar boven
 • Productinformatie
 • Specificaties
 • Speciale acties
 • Youtube
 • Reviews
 • productinformatie

  Productbeschrijving

  Veeam software licentie: Essentials Enterprise kenmerken

  Veeam Essentials Enterprise, 2 Socket Bundle voor VMware, Renewal, 1Y, EN

  Veeam Essentials Enterprise, 2, 1 jaar, Hernieuwing

  Waarom hebben kleine bedrijven vertrouwen in Veeam®? Veeam biedt met Veeam Backup Essentials™ de meest betrouwbare, probleemloze en betaalbare moderne gegevensbeveiliging voor kleine bedrijven. We hebben onze complete en gebruiksvriendelijke enterprise-class back-upoplossing gebundeld in een speciale suite die geschikt is voor zelfs de kleinste bedrijven met het kleinste budget.

  Backup Essentials is ontwikkeld om u tijd en geld te besparen terwijl u beschikt over ALLE back-up- en herstelopties die u nodig hebt voor uw VMware- of Hyper-V-omgeving, met besparingen van maar liefst 60% of meer!

  Het werkt gewoon! Met awards bekroonde oplossing voor VMware- en Hyper-V-back-up
  U hebt het druk en het is niet eenvoudig om het IT-beheer zelf uit te voeren. U hebt een nieuw soort oplossing nodig die is ontwikkeld om gebruik te maken van de technologieën van het moderne datacenter, zoals virtualisatie, moderne opslag en de cloud, en waarmee u uiteindelijk tijd en geld bespaart. Hierdoor kunt u zich richten op het vergroten van uw omzet. Met Veeam Backup Essentials hoeft u zich geen zorgen meer te maken over moderne gegevensbeveiliging omdat u beschikt over back-up- en replicatieopties, diverse herstelopties en tal van andere features. Veeam levert een beschikbaarheidsoplossing waarmee u uw virtuele infrastructuur betrouwbaar kunt beveiligen. Verspil geen kostbare tijd meer aan het beheer van traditionele back-upoplossingen. Stap nu over op Veeam!

  Uit een in 2013 uitgevoerd onderzoek onder Veeam-klanten blijkt dat een probleemloze installatie en configuratie standaard is bij Veeam. 92% van de klanten van Veeam upgradet de Veeam-software zonder externe hulp van consultants en 60% heeft hiervoor minder dan een uur nodig!

  Essentiële componenten voor AVAILABILITY
  Veeam Backup Essentials™ biedt precies dezelfde functionaliteit als de Veeam Availability Suite™ en is beschikbaar voor kleine bedrijven die omgevingen met 2, 4 of 6 sockets beheren. Veeam Backup Essentials™, dat is ontwikkeld vanuit Veeam Backup & Replication™ en Veeam ONE™, biedt ALLES wat u nodig hebt om uw virtuele datacenter te moderniseren, zoals:

  Veeam Backup & Replication v8:
  - 2-in-1: back-up en replicatie™: profiteer van betere back-up- en herstelmogelijkheden, zoals replicatie met WAN-acceleratie, replicatie vanuit back-ups en 1-click site failover met ondersteuning voor geplande failover.
  - Instant VM Recovery: herstel een uitgevallen VM (virtuele machine) binnen twee minuten!
  - VERBETERD! Veeam Explorer™ for Microsoft Exchange: u kunt afzonderlijke Exchange-items direct bekijken en herstellen, inclusief hard-deleted items, waarvan u dacht dat u ze voorgoed kwijt was
  - Veeam Explorer for Microsoft SharePoint: u kunt rechtstreeks zoeken in SharePoint en specifieke items herstellen naar e-mail of rechtstreeks naar de SharePoint-server.
  - Veeam Explorer for Microsoft SQL: U kunt SQL-databases snel op transactieniveau herstellen en SQL-databases terugzetten naar precies het gewenste tijdstip
  - Veeam Explorer for Microsoft Active Directory: herstel afzonderlijke Active Directory-objecten en complete containers in een ogenblik, evenals gebruikersaccounts en -wachtwoorden
  - SureBackup®: test elke back-up iedere keer voordat u het programma start, zodat u zeker weet dat de back-up kan worden teruggezet
  - Veeam Cloud Connect: bespaar geld en zorg voor bescherming tegen onherstelbaar gegevensverlies door verbinding te maken met back-up repository's die door een serviceprovider worden gehost.

  Specificaties

  Veeam software licentie: Essentials Enterprise specificaties
  Kenmerken
  Taalversie Engels
  Licentie
  Softwaretype Hernieuwing
  Licentie termijn (jaren) 1 jaar
  Aantal licenties 2 gebruiker(s)
  Software
  Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008 R2,Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2

  Youtube

  Plaats nu uw video op de site van Centralpoint.be

  Heeft u een video van dit product op Youtube staan of gespot?
  Plaats hem dan nu op de site van Centralpoint.be. Lees meer

  Plaats Youtube Video

  Reviews (0)

  Gemiddelde score op basis van 0 reviews Schrijf een review en win een waardebon t.w.v. €100,-
  Essentials Enterprise
  Veeam
  Veeam
  438.63 EUR new
  Veeam Essentials Enterprise, 2 Socket Bundle voor VMware, Renewal, 1Y, EN
  Veeam software licentie: Essentials Enterprise Veeam software licentie: Essentials Enterprise
  https://www.centralpoint.be/nl/softwarelicenties-uitbreidingen/veeam/essentials-enterprise-art-v-essent-vs-p0are-00-num-6668889/review/ Schrijf een review en win<br>een waardebon t.w.v. &euro;100,-
  Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier
  Contact opnemen
  naar
  boven
  U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

  Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

  Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder