€ 0,-
Winkelwagen

Logitech Tap Scheduler: hét planningspaneel voor vergaderruimtes

Nieuwsbericht bijgewerkt op 1/25/2022 in de categorie Hardware

Het vinden van een beschikbare vergaderruimte is vaak een uitdaging, waarmee u onnodig veel tijd kwijt bent. Logitech zorgt ervoor dat u via de Tap Scheduler zonder gedoe de juiste ruimte boekt. Bekijk dit handige planningspaneel nu bij Dustin.

Juiste plek. Juiste tijd

Een toekomstige of ad-hoc vergadering reserveren? De Tap Scheduler laat in één oogopslag de details van vergaderingen in de desbetreffende ruimte zien. Zo weet u direct of de ruimte beschikbaar is en kan u het gewenste tijdslot reserveren. Het ruime 10.1" touchscreen is zeer intuïtief in gebruik en beschikt over een olie-afstotende coating ter voorkoming van vingerafdrukken. De gekleurde ledlichten aan de zijkant van de Tap Scheduler laten van een afstand zien of de betreffende ruimte beschikbaar is. Zo voorkomt u dat uzelf en anderen gestoord worden tijdens een vergadering.

Eenvoudige bevestiging

De Tap Scheduler van Logitech is op eenvoudige en subtiele wijze te installeren bij elke gewenste ruimte; van privé werkruimtes tot vergaderruimtes en ontmoetingsruimtes. Het paneel is te bevestigen op glas, aan een deur, raamkozijn of op een muur. Geen zorgen over loshangende kabels; deze zijn volledig weg te werken in de muur, langs de deurpost of in andere richtingen met verschillende bedradingsopties. Zo zorgt u voor een opgeruimde en professionele opstelling van uw Tap Scheduler.

Tap Scheduler is compatibel met Microsoft Teams, Zoom Rooms, Robin en Meet.io.