€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek het Logitech Rally gamma voor videomeetings

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/4/2022 in de categorie Hardware

Het Logitech Rally gamma, dat bestaat uit all-in-one videobars en modulaire conferentiecamerasystemen, levert de prestaties, het installatiegemak en de beheertools die u nodig heeft om video calls te houden in verschillende werkruimtes. Kies de Logitech Rally Bar Mini om te kunnen vergaderen in kleine ruimtes en de Rally Bar voor (middel)grote ruimtes.

Superieure audio en video

Elk Rally-apparaat is voorzien van kantelbare lenzen en AI-aangedreven RightSense™-technologieën voor een uitgebreid gezichtsveld met automatische inlijsting, levensechte videokwaliteit en uitstekende geluidshelderheid.

Veelzijdige set-up en kabelmanagement

Vind de perfecte opstelling voor elke ruimte – modulair met de uitbreidbare opties van Rally Plus voor grotere kamers of kies het alles-in-één gemak van Rally Bar of Rally Bar Mini. Wat u ook kiest, geïntegreerd kabelmanagement houdt de verbinding strak.

Flexibele gebruiksmogelijkheden

Beschikbaar in voorgeconfigureerde systemen met Logitech Tap voor Google Meet, Microsoft Teams, Zoom Rooms, GoTo, Pexip en RingCentral. Of gebruik in USB-modus om te gebruiken met eender welke software.

Gemakkelijk te controleren, beheren en ondersteunen

Anticipeer op mogelijke problemen met remote device management met behulp van Logitech Sync. Monitor de status van het apparaat, push firmware updates en meet zelfs ruimtegebruik.