€ 0,-
Winkelwagen

Datalogic Gryphon 4200 & 4500: draadloze scanners met Healthcare-versie

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/4/2022 in de categorie Hardware

Ontdek nu de nieuwste Gryphon series 4200 & 4500 van Datalogic. Dit zijn draagbare scanners voor algemene toepassingen met draadloze oplaadmogelijkheden. Naast het standaardmodel hebben deze Gryphon scanners ook een speciale Healthcare-versie. Bestel ze nu bij Dustin.

Gryphon 4500 Healthcare-versie

De Healthcare-versie van de Gryphon 4500 is voorzien van een desinfecteerbare en antimicrobiële behuizing, bestand tegen intensieve en dagelijkse reiniging. Samen met de Green Spot-technologie, vibratiefunctie en de mogelijkheid om verschillende barcodes tegelijkertijd te lezen, maakt dit van de Gryphon 4500 scanner een geweldige keuze voor Healthcare-toepassingen, gaande van laboratoria tot aan het bed van de patiënt.

De Gryphon 4500 draadloze serie voegt communicatieopties toe via Bluetooth of small band radio, compatibel met Datalogic’s STAR Cordless System.

Gryphon 4200 Healthcare-versie

Ook de Gryphon 4200 voldoet aan de vereisten van een Healthcare scanner. Net zoals de Gryphon 4500, heeft de Gryphon 4200 ook een desinfecteerbare en antimicrobiële behuizing die bestand is tegen intensieve en dagelijkse reiniging. Met Bluetooth® 4.0 draadloze technologie (GBT modellen) of smalband radiocommunicatie met Datalogic's STAR Cordless System™ (GM modellen), bieden de Gryphon 4200 draadloze lezers maximale flexibiliteit om elke toepassing met de beste technische oplossing op te lossen. Eén van de belangrijkste technische innovaties die de Gryphon 4200 draadloze scanners gebruiken is het opladen van de batterij via een inductief oplaadsysteem.

De Gryphon-scanners staan bekend als één van de meest populaire en efficiënte barcodelezers. Ze worden wereldwijd ingezet in alle belangrijke toepassingen. Dit is te danken aan hun solide ontwerp, dat steeds wordt bijgewerkt met de meest geavanceerde technologie om te kunnen voldoen aan veeleisende operationele behoeften.